Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Ocak 2015 Pazar

Fotoğraflarda daha ince görünmek için 5 Hile

Fotoğraflarda daha ince görünmek için yapabileceğiniz bazı ufak hileler sayesinde daha fotojenik olabileceğinizi biliyor muydunuz? Biraz garip gelebilir ama işe yaradığını gördüğünüzde vazgeçemeyeceksiniz!
 
1.Daha ince bir yüz için dilinizi fotoğraf çekilirken damağınıza yapıştırın. 
 
2. Kameranın sizi aşağıdan çekmesine asla izin vermeyin. Olduğunuzdan daha kilolu çıkmanız garanti! Fotoğraflarda daha ince görünmek için, fotoğrafçıdan sizi yukardan çekmesini isteyin. Böylelikle kameranın açısı gereği yukarı bakmanız gerekecek ve gıdınızın ortaya çıkması gibi bir derdiniz kalmayacak ve boynunuz ince görülecektir.
 
3. Fotoğraflarınızın çekileceğini biliyorsanız ona göre giyinin! Fotoğraflarda daha ince görünmek için, baştan aşağı tek bir renk giyinin. Bu sizi daha ince gösterecektir.
 
4.Genellikle ayaktayken poz veririz ama oturuyorsanız da sorun etmeyin ! Bacak bacak üstüne atın hemen böylelikle bacaklarınız ve bilekleriniz daha ince görünecektir.
 
5. Eğer üzerinizde salaş ya da bedeninize sıkı sıkıya oturmuş bir kıyafet varsa yardımınıza elinizdeki çanta koşabilir. Fotoğraflarda daha ince görünmek için, çantanızı önünüze alın. En eski numaralardan biridir. Deneyin göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.