Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Ocak 2015 Perşembe

Gül Maskesi

Gül yağı ve gül suyu ile yapılan, uygulanması son derece kolay bu günlük cilt temizleme losyonu  yüz şişkinliklerini gideriyor ve cildi canlandırıyor. Üstelik de mis gibi gül kokuyor...




Hem güzellik maskeleri hem de sivilce maskeleri arasında sayılabilecek doğal bir ışıltı kaynağı olan gül maskesinin faydaları saymakla bitmiyor.

Cilt üzerinde birikmiş yağ ve kiri adeta sökerek alan gül maskesi, gözenekleri temizleyerek sivilce oluşumunu engelliyor. Aynı zamanda yüz şişkinliği giderici gül maskesi sayesinde cilt ferahlıyor, canlanıp dirileşiyor.

Gül maskesi ne işe yarar diye merak edenlerin öncelikle bilmesi gereken, sadece hoş ve ferahlatıcı kokusu için bile gül maskesinin her gün keyifle uygulanacak bir cilt temizleme losyonu olduğu.

Gül maskesi yapanlar, uygulanması da son derece pratik olan gül maskesinin faydaları ile tanıştıktan sonra, ciltlerinin günlük temizliğinde bu ucuz ve doğal yöntemi tercih ettiklerini söylüyorlar.

Gül maskesi nasıl yapılır hemen kısaca tarif edelim;

Malzemeler:

Yarım çay kaşığı maden suyu  ( Biraz gazı kaçmış olmalı)

Yarım çay bardağı gül suyu

Yarım limon suyu

1 çay kaşığı gül yağı

Tüm malzeme birbirine karıştırıldıktan sonra, püskürtme yapılabilecek bir şişeye doldurulur. Cildin günlük temizliği bu spreyle yapılır. Cilde püskürtüldükten sonra, 5 dakika kadar bekletilirse cilt karışımı daha güzel emecektir. Ilık suyla cilt durulanır. Suyla birlikte akan kirin arkasından uzun uzun bakılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.