Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Ocak 2015 Pazar

Ev Yapımı Antibiyotik

Tamamen Doğal Malzemelerle Hazırlanan Ev Yapımı Antibiyotik İle Kendinizi Hastalıklardan Koruyun!

Güçlü bir karışım olan bu ev yapımı ilaç, aslında hikayesi Orta çağ Avrupa'sına kadar uzanan bir doğal antibiyotik. İnsanların her türlü salgından ve hastalıktan korunmak için buldukları bu reçete günümüze kadar ulaşmıştır.  
Metabolizmayı temizlemeye yönelik olan bu ev yapımı antibiyotik,  vücuttaki bakterileri öldürmeye yarayan güçlü etkilere sahip  tamamen doğal bir reçete. Sahip olduğu antiviral ve antifungal formülü sayesinde, kan dolaşımını hızlandırır . Mantar hastalığına yol açabilen bir bakteri çeşidi olan kandida ile savaşmakta da çok etkili bir tedavidir.
Bu doğal antibiyotik, bir çok insanın viral, bakteriyel, parazitik, mantarsı hastalıklarına şifa olmuştur. Kronik hastalıkların tedavisinde uygulanan bu karışım aynı zamanda kanı da temizlemektedir. Yüzyıllar boyunca insanların hastalıklardan kurtulmasına vesile olan bu formülün sırrı, doğal ve taze malzemelerin kullanımına ve kombinasyonuna dayanmaktadır.   
Özetle, her türlü hastalığın tedavisinde güçlü bir etkiye sahip olan bu mucizevi ev yapımı antibiyotik, bir yandan  bağışıklık sistemini güçlendirirken  diğer yandan antiviral, antibakteriyel, antiparazitik özellikleriyle vücuttaki enfeksiyonlarla savaşmaktadır. 
Gelelim reçeteye! 
Karışım hazırlarken eldiven giymenizi öneririm. Zira acı biberlerle epeyce haşır neşir olacağız.
 
Malzemeler: 
  • 700 ml elma sirkesi  (organik olanları kullanınız)
  • ¼  fincan doğranmış sarımsak
  • ¼fincan doğranmış sarımsak
  • 2 tane taze acı biber ( bulabildiğiniz en acı biberler)
  • ¼ fincan rendelenmiş zencefil
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş kara turp
  • 2 çorba kaşığı toz zerdeçal 
Hazırlık: 
 
1. Sirke haricinde tüm malzemeyi bir kapa alın.
2. Karışımı cam bir kavanoza aktarın.
3.  Kavanozu ağzına kadar elma sirkesi ile doldurun. Eğer cam kavanozun 2/3'ü kuru malzemeler kadarsa, geri kalanını elma sirkesi ile doldurmanız ideal olanıdır. 
4. Kavanozun ağzını sıkıca kapatın ve  güzelce çalkalayın.
5. Kavanozu serin ve kuru bir yerde 2 hafta kadar bekletin. Gün içerisinde bir kaç kez kavanozu çalkalayın. 
6. 14 gün sonra, posayı iyice sıkın ve suyu başka bir yere aktarın. Daha iyi sonuç için tülbent bezi kullanabilirsiniz.
7. Posayı yemeklerinizde kullanabilirsiniz. 
Ev yapımı antibiyotik kullanıma hazır! Buzdolabınızda tutmanıza gerek yok. Kuru ve serin bir yerde uzun süre muhafaza edebilirsiniz.
Ayrıca Karışıma biraz zeytinyağı ekleyerek salatalarınızda da kullanabilirsiniz..
 
Dikkat : Güçlü bir tadı vardır ve oldukça acıdır.! Toniği içtikten sonra bir dilim portakal, limon yemeniz, acıdan ötürü yanmanızı azaltacaktır.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.